Dr.Oetker Zelatina na vajecnou tlacenku a aspiky 20g

Kód: AE-4 132
Neohodnoceno
24 Kč
Skladem (1 pcs)
Můžeme doručit do:
9.10.2024

Dr.Oetker Zelatina na vajecnou tlacenku a aspiky 20g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Příprava a použití

Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspiky a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravě aspiků/rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice, mícháme až do úplného rozpuštění želatiny.

Skladování: Skladujte v suchu!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: