Jídlo, které ocení jak Portugalci a turisté, typické pro každou restauraci v Portugalsku. Ručně malovaný prasatko oválný hliněný pekáč pro pečení na alkoholu (klobas , spekaček, parku) V tomto grilu si můžete připravit chutné uzeniny, výsledek je překvapivý a lahodný, nezapomenutelný pro vaše hosty. Poznamky: – Pozor při nalévání alkoholu, nenechávejte na povrchu formy zbytky alkoholu,zkontrolujte , že je hliněné prasátko suché. – Nikdy nedavejte alkohol do formy, pokud je stále v plamenech. – Použijte trochu alkoholu, abyste mohli upéct chutné uzeniny ne nalivajte hodně alkoholu a byste si nespálili velkým ohněm klobasy, spekacky a.t.d. Nápoje s vysokým obsahem alkoholu,napoje jako Brandy, Vodka,Whisky, jsou dobré z hlediska spalování a dodávají jemnou chuť pečeným uzeninám. POZOR: UCHOVAJTE MIMO DOSAHU DĚTI